logo5.jpg

Holistische omgang met paarden

Make a deeper connection with your horse

Holistische omgang met paarden

 

Als ik met paarden werk kan ik dingen niet los zien van elkaar, het is niet alleen training of alleen een behandeling die jouw paard ineens recht laat lopen.

Het paarden trainen vergt tijd, zelfontwikkeling, mentale & fysieke zorg voor je paard, trainingen vanaf de grond tot in het zadel, recht richten, het herkennen van emotie & gedrag en goede communicatie tussen ruiter en paard.

 

Daarom bied ik het complete pakket aan, Wil jij een gedeelte van deze diensten dat kan natuurlijk ook. Maar ik zal je aanraden om het volle pakket te nemen, dan heb je altijd een basis waarop je kan terugvallen. De training zal voor jouw op maat gemaakt worden. Want elke combinatie is uniek en heeft iets anders nodig.

IMG_3922_edited.jpg
IMG_9633_edited.jpg
IMG_9662_edited.jpg

Hulp op afstand via videobellen, lekker makkelijk en online.

Voel jij onzekerheid in de begeleiding en opvoeding van jouw paard (al dan niet door opmerkingen van buitenstaanders) en kan je een motiverend woord en een zet in de juiste richting gebruiken met concrete handvatten? Wil jij gewoon eens sparren over het gedrag van je paard en de wijze waarop je hem begeleid? Kan je hierin nog wat extra tips en tricks gebruiken?

 

Dan is dit een hele mooie aanbieding voor jou. Zelfs heel handig als je ver weg woont.

Je kan een 60min met mij videobellen om jouw vragen over je paard voor te leggen en ik geef je mijn visie, advies en tips om jullie op weg te helpen. We doen dit via skype. Denk jij “Ja dit wil ik” Neem dan contact met mij op via de onderstaande knop. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Ik kan niet wachten om ook jou te helpen om de paardentaal echt te leren (her)kennen.

Indians Journey