Indiansjourney | Blog

  • Ruchama

Indians Journey #blog1

Updated: May 3, 2020


Al een paar keer stond ik op het punt om te starten met een blog. Tot nu toe lukte dat nog niet echt, want je kent het wel: geen tijd, geen inspiratie, of misschien toch gewoon een tikkeltje onzeker... Maar de tijd van excuses en uitvluchten is nu voorbij. Er is namelijk iets wat ik al langere tijd met jullie wil delen en waarmee ik hoop jullie te kunnen inspireren, en dat is met mijn paard Indian! Hoe is het om je eigen veulen op te voeden? Wat heb ik daarvan in de afgelopen jaren geleerd? Hoe ben ik daardoor als paardentrainer gegroeid? Allemaal dingen die ik de komende tijd in een serie blogs met jullie wil delen. Natuurlijk heb ik ook mijn eigen levensverhaal waarover ik wil schrijven. Want net als ieder ander heb ik een verhaal. Misschien worden jullie door mijn blog geïnspireerd, of geef ik jullie net dat zetje waaraan je echt wat hebt. Als dat uiteindelijk het resultaat is, dan heb ik mijn doel bereikt.

Daarom zeg ik nu: ‘Let’s go!!!’ Want hebben we niet allemaal behoefte aan wat positiviteit? Zeker in deze corona tijd!

Je vindt al mijn blogs op: www.raginihorsecare.com

Be safe!


125 views

Recent Posts

See All