Indiansjourney | Blog

  • Ruchama

Vertrouwen - Blog 11


Van de zomer kreeg ik in Canada de kans om voor het eerst in jaren weer eens te rijden, en ik dacht: Nou super leuk, doen! Helaas zat ik nog geen twee minuten, en na een goede rodeo/sprint waarin ik m'n beugels verloor, kon ik uiteindelijk echt niet meer blijven zitten. Gelukkig uiteindelijk niks gebroken, alleen ontzettend beurs geweest. Naast het feit dat het lichamelijk zeer deed, deed dat het geestelijk ook. Dus ik zei tegen Ruch: 'Ik doe dit nooit meer, mij zie je niet meer op een paard.' Waar zij dacht: Nou, dat zullen we nog weleens zien...

En zo kreeg ik van de week een berichtje waarin stond: Zou je het aandurven om weer eens op te stappen? Van Elize mag je op Chica, om weer wat zelfvertrouwen op te bouwen. Dat vond ik natuurlijk super spannend, maar stiekem blijft het natuurlijk wel kriebelen.

Dus, gisteren was het dan zo ver! Op m'n eigen tempo en in alle rust ben ik opgestapt, en rondjes gaan stappen. De spanning straalde er vanaf, en Ruch is bij me gaan lopen om me het vertrouwen te geven dat alles goed kwam. Na een aantal rondjes zelf nog even aangedraafd met Ruchama ernaast, en uiteindelijk los. Met de aanmoediging en tips van Ruch ging het uiteindelijk alleen maar beter. Ook Chica was fantastisch, ze heeft zich geen moment druk gemaakt over mijn spanning en was heel voorzichtig met me! Stukje bij beetje merkte ik dat ik weer wat vertrouwen kreeg, de spanning los kon laten én het allerbelangrijkste: een glimlach op m'n gezicht!

Zonder de begeleiding, rust en vertrouwen van Ruch, Elize en Chica had ik dit echt niet gedaan. Die glimlach blijft voorlopig nog even...meiden, echt onwijs bedankt!

Liefs, Louise xxxxDit was alweer een aantal jaar geleden, als ik kijk waar ze vandaan komt en waar ze nu is ben ik zo trots op haar! Ze heeft een aantal weken geleden weer voor het eerst gesprongen. Lest zo nu en dan lekker op Indian. Zo zie je dat je echt weer vertrouwen kan opbouwen. Met de juiste begeleiding en mindset.

Het paard gaat jou vertrouwen en je als leider zien. Ik zeg zeker niet dat het makkelijk is het is vallen en opstaan en heel sterk fundament opbouwen. Maar het resultaat is zo bevrijdend.


Teamwork makes Dreamwork2016


2020


202037 views

Recent Posts

See All